Letterpress reprezintă un mod de tipărire în relief ce oferă un aspect tactil minunat care te cucerește din prima. Fiecare invitație este imprimată individual cu ajutorul unei matrițe de poliere. Cu alte cuvinte, datorită imaginilor frumoase pe care le creează, acest mod de tipărire este ideal pentru invitațiile de nuntă.

Expresia “detaliile fac diferența” nu este străină nimănui și mai mult ca sigur că știți la ce se referă.

În cazul organizării unei nunți, suntem convinși că principalele preocupări vor fi cele precum: alegerea localului, a ținutelor, a invitațiilor, a decorațiunilor florale și de cele mai multe ori, fie din cauza timpului sau a faptului că fluxul organizării evenimentului este prea încărcat, anumite detalii scapă din vedere. Acest lucru poate provoca nemulțumiri cuplurilor pentru că detaliile sunt cele care vor atrage cel mai mult atenția celor invitați. Sunteți de acord, nu? Și mai sunteți de acord că în cazul invitațiilor, de exemplu, detaliile sunt importante, nu? Ce ați spune despre un detaliu deosebit cu folio rose?

De ce spunem că o invitație unică e importantă? Pentru că invitațiile de nuntă sunt cele care au primul impact asupra oaspeților, sunt cele care conturează identitatea cuplului și a nunții. Astfel, fie că invitația are un element reprezentativ cuplului, o imagine, fie un font special, combinații de culori și texturi, aceasta trebuie să atragă și să transmită ceva.

Pornind de la această idee, am conceput colecția de invitații a anului 2018, o colecție care aduce noutăți ca: tipărirea prin letterpress și tipărirea cu folio.

Ce presupune tipărirea prin letterpress? Letterpress reprezintă un mod de tipărire în relief ce oferă un aspect tactil minunat care te cucerește din prima. Fiecare invitație este imprimată individual cu ajutorul unei matrițe de poliere. Cu alte cuvinte, datorită imaginilor frumoase pe care le creează, acest mod de tipărire este ideal pentru invitațiile de nuntă.

Acest procedeu presupune depunerea în relief, pe un material care suportă temperaturi înalte, a unei folii colorate.

Ce presupune tipărirea cu folio? Tipărirea cu folio este un procedeu care ne place foarte mult deocare oferă eleganță, strălucire și frumusețe invitațiilor. Cu siguranță primul impact atunci când te lovești de un astfel de model va fi un mare “WOW”. Acest procedeu presupune depunerea în relief, pe un material care suportă temperaturi înalte, a unei folii colorate. Cele mai raspândite folii sunt cele aurii și argintii. Cu toate acestea, în colecția noastră, am introdus și un folio special în nuanță rose.

Author mink.ro

Lasă un răspuns