Ziua nunții. O zi magică, momentul cu care se încheie poveștile copilăriei și cu care începe povestea unei noi familii.

Atunci începe marea aventură: să transformați visul în realitate, să ”puneți” în scenă propria poveste de iubire, să creați ”acea zi” memorabilă.

Vă spunem un secret: ziua nunții, prin toată fericirea pe care o trăiți înconjurați de cei dragi, va fi, garantat, o zi de neuitat. Detaliile care o vor ”îmbrăca” sunt ca aromele unui prafum fin: o completează, adaugă savoare, inspiră, potențează.

Un mod frumos de-a adăuga și mai multă personalitate acestei zile este să organizați o nuntă tematică – o zi cu propria poveste, care să vorbească despre voi doi.

Alegerea temei nu este chiar la îndemână, posibilitățile sunt infinte. De aceea vă dăm o mână de ajutor și vă spunem câteva repere care să vă ghideze:

Povestea voastră. 

Este primul și cel mai important criteriu pentru că vorbește, întâi de toate, despre voi. Gândiți-vă la pasiunile comune, filmul sau muzica preferată, la cum v-ați cunoscut, prima vacanță împreună sau poate o întâmplare amuzantă de care încă mai vorbiți. Căutați elemente simbolice care amintesc de legătura dintre voi și transformați-le într-o temă.

Poate încă de mici v-ați imaginat fiecare detaliu sau doar v-au trecut prin gând, la un moment dat, câteva idei; cert este că ceea ce era doar un vis devine concret o dată cu acel DA!

Dacă, de exemplu, sunteți pasionați de biciclete sau amândoi visați la o casă rustică în Provence, în parfum de lavandă, noi avem invitațiile pregătite:

Locație.

Dacă nunta va fi într-un spațiu deosebit, cu propria poveste, puteți ”împrumuta” tema locului. Lăsați detalile decorului să vă inspire și integrați-le. Poate ați ales un castel sau un conac rustic. Aflați-i istoria și  alegeți un element-simbol care vi se potrivește.

Pentru o nuntă în Mallorca, de exemplu, puteți alege temă marina sau mediteraneană.

Iată și două din invitațiile noastre, care să vă inspire:

Anotimpul.

Un alt aspect de care puteți ține cont în alegerea temei este data nunții.

Tema poate fi însuși anotimpul sau chiar o sărbătoarede sezonImaginați-vă o nuntă cu tema ”Mărțișor” sau ”Flori de cireș”. Dacă vreți să fiți nonconformiști, pentru o nuntă toamna puteți îndrăzni o temă tip ”carnaval de Halloween”. Indiferent cât de generală sau detaliată este alegerea, important e să vă reprezinte. Avantajul unei ”teme de sezon” este că puteți găsi ușor elemente de decor adegvate (flori de primăvară sau fructe vara, iar toamna frunze ruginii și bostani portocaliu aprins).

Pentru o nuntă inspirată de florile de primăvară, găsiți la noi invitația cu magnolii, iar pentru aromele verii puteți alege invitația ”Blueberries”:

Author mink.ro

Lasă un răspuns