Cum vă sună ideea unui cadou inedit pe care îl puteți face după trecerea marelui eveniment? Pe lânga faptul că, odată cu încheierea lui, proaspeții căsătoriți nu se vor aștepta la un astfel de gest, cu siguranță vor fi plăcut surprinși de această idee de cadou pentru că este ceva unic, simplu, cu o puternică încărcătură emoțională și în plus, se întinde pe parcursul unui an întreg.

Dacă am reușit să vă stârnim curiozitatea, vă spunem că acest cadou inedit este constituit dintr-un set de 48 de felicitări tip post card. De unde provine efectul wow al acestei idei? De la faptul că proaspeții căsătoriți vor primi în fiecare săptamână, prin poștă, câte o felicitare cu mesaje din partea invitațiilor. 

Ca acest lucru să fie posibil, domnișoarele de onoare sau prietenii apropiați ai mirilor trebuie să se ocupe de distribuirea felicitărilor către invitați, iar aceștia, la rândul lor, vor trimite felicitările însoțite de mesaje speciale conform unei, să o numim, programări săptămânale.  În felul acesta, mirii se vor bucura de cele mai frumoase și sincere gânduri venite din partea celor dragi.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți comanda un astfel de cadou, vă așteptăm cu un mesaj AICI.

Author mink.ro

Lasă un răspuns