• Texte îndrăznețe pentru invitații de nuntă

Pregătirile de nuntă avansează și ați ajuns la capitolul ”Invitații”. Dificilă misiune să alegi între atât de multe modele, mai ales dacă îți dorești să ieși din tipare, să aduci o notă cât mai personală nunții voastre.

O metodă foarte bună de a ”sparge rutina” este să alegi un text altfel pentru invitația de nuntă. Formulările clasice pot fi ușor transformate în texte amuzante sau emoționante. Însă până a da frâu liber imaginației, nu uita că sunt câteva informații de bază care nu trebuie să lipsească: cine invită, scopul invitației (sărbătorirea cununiei), datele ”tehnice”- data, locul și ora fiecărui eveniment, alte detalii suplimentare din categoria ”bine de știut”, data limită pentru confirmare și datele de contact.

Acum că am stabilit reperele, liber la creativitate! Iată câteva idei:

Invitație în versuri:

Puteți începe chiar cu un citat în versuri despre dragoste sau căsătorie. Puteți apela la poeții clasici, versuri moderne, amuzante, poate chiar din piesa voastră preferată. Sau fiți și mai îndrăzneți și creați voi propria poezie.

……Du-mă, fericire, în sus, și izbește-mi
tâmpla de stele, până când
lumea mea prelungă și în nesfârșire
se face coloana sau altceva
mult mai înalt și mult mai curând.

Ce bine că ești, ce mirare că sunt!
Doua cântece diferite, lovindu-se amestecându-se,
doua culori ce nu s-au văzut niciodată,
una foarte de jos, întoarsă spre pământ,
una foarte de sus, aproape ruptă
în înfrigurată, neasemuită luptă
a minunii că ești, a-ntâmplării că sunt.


Poveste:

În câteva rânduri și într-un stil jucăuș sau romantic împărtășiți cu invitații istoria voastră: cum v-ați întâlnit, cererea în căsătorie, momente memorabile (o călătorie, poate un salt cu parașuta sau o aniversare-surpriză) pentru a încheia, ca în basme, cu ziua nunții.

Recomandam să începeți cu un citat de dragoste, nouă ne-a plăcut printre altele unul pe care vrem să vi-l spunem și vouă:

Dragostea îi arată omului cum ar trebui el să fie. Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogație de tandrețe și duiosie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dragoste

. (A. P. Cehov).

Temă de film:

Puteți folosi un dialog de film sau doar termeni și nume din filmul/serialul preferat. Dacă alegeți această variantă, întrebați-vă câți dintre invitați vor și înțelege analogia. Game of Thrones poate fi subiectul preferat al prietenilor voștri, dar puțin probabil că părinții, unchii și mătușile vor ști despre ce este vorba.

Metaforă:

Faceți referire la o pasiune pe care o împărtășiți: jucați Dixit până răsare soarele, Java Script sunt cele mai frumoase 2 cuvinte pentru voi sau vă plac sporturile extreme și drumețiile. Îmbrăcați informațiile de bază în cuvinte din universul semantic respectiv.

Au decis să își unească destinele” poate deveni ”Vor sări împreună în tandem, din afara stratosferei, în cea mai lungă și frumoasă plutire

Telegramă. Sau Rețetă.

Această abordare se referă mai mult la forma pe care o îmbracă textul. Poate fi un mod inedit și amuzant de a transforma o invitație clasică. Imaginați-vă doar:

Anca și Mihai. Stop. Nuntă. Stop. Fericire. Stop. Familii. Stop. Prieteni. Stop. Împreună. Stop.

Sau

Acestea sunt doar câteva idei. Imaginația voastră va găsi, cu siguranță, formula care vi se potrivește cel mai bine. Un ultim amănunt de care să țineți cont: destinatarii. Dacă alegeți o metaforă, trimiterea la un film sau hobby, foarte posibil ca doar unii destinatari să înțeleagă paralela. În acest caz nu renunțați la idee, ci ”nișați” – trimiteți invitațiile altfel doar celor care știți că vor înțelege și aprecia.

Text 1

După cum se spune că bucuria nu este deplină dacă nu este împărtășită cu ceilalți, ne dorim foarte mult să ne fiți alături în cea mai fericită zi din viața noastră. Cu binecuvântarea părinților …&… și …&… Împreună cu nașii …. și ….. Vă așteptăm la cununia religioasă ce va avea loc la ….. pe data ….. Vom petrece împreună la restaurantul …..


Text 2

Dragii noștri, noi … și … ne căsătorim și dacă nu vă vine să credeți sunteți invitați să ne fiți alături în această zi plină de bucurie și emoție. Alături de părinții … & … și nașii noștri … & … vă așteptăm cu nerăbdare pe data … pentru a oficializa povestea noastră de dragoste.


Text 3

„A iubi înseamnă să fii fericit de ceva: fără condiții, fără judecăți, fără așteptări.” — Barry Neil Kaufman — Același lucru îl simțim și noi unul pentru celălalt și de aceea ne-am hotărât să ne unim destinele pe data … la biserica …. Petrecerea va avea loc la restaurantul … Vă așteptăm cu drag!


Text 4

E cel mai frumos, e cel mai important, e primul pas, e pentru toată viața, îl visăm demult, e cu tot sufletul și din tot sufletul, ni se întâmplă nouă: … și … . 7 Ne-au crescut, ne-au învățat, ne-au ajutat și sunt în continuare lângă noi părinții nostri: … & … și … & … . Ne-au susținut, au crezut în noi și ne vor fi aproape nașii: … & … . Căsătoria va avea loc pe data …. la biserica … .


Text 5

„Vechii greci spuneau că la început bărbatul și femeia formau o singură sferă, dar zeii, temându-se că o asemenea perfecțiune a formei ar putea să le ia locul, au despicat toate sferele în două și le-au aruncat pe Pământ. De atunci, fiecare jumătate își caută cealaltă jumătate…”. Noi ne-am gasit! Alături de părinții nostri … & … și nașii … & … vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem la …. pe data … .


Text 6

Ne-am bucurat de iubire…Iubirea părinţilor noştri, a familiilor noastre, a prietenilor…Acum ne bucurăm şi de iubirea ce o împărtăşim unul pentru celălalt. Cu o sinceră şi fermă dorinţă de a da expresie deplină acestei iubiri, ne vom uni în căsătorie. Noi, … şi … , vă invităm să fiţi alături de noi în această zi specială!


Text 7

În lipsa unor aripi pentru gândurile noastre, vă trimitem un răvaş umil prin care vă invităm la o călătorie cu totul minunată. Ghizi vă vor fi doi oameni frumoşi şi plini de viaţă: … şi … Călătoria va începe, cu acordul părinţilor … şi sub îndrumarea naşilor … şi … pe data de … , la restaurantul … .


Text 8

Unul fără altul suntem fără rost, dar împreună, doi străini hoinari prin Univers, vom da sens şi valoare cuvântului dragoste. Vom împărţi zâmbete şi stropi de fericire alături de părinţii noştri … & …. în prima zi a vieţii noastre împreună, zi care va fi mai frumoasă dacă voi, cei dragi, veţi accepta invitaţia noastră şi vă veţi bucura împreună cu noi. Data … Cunumia religioasă … Petrecerea …


Text 9

Pentru că lumea-i mai frumoasă în doi, am hotârăt să ne căsătorim, iar pentru că marile bucurii trebuie împărtăşite cu cei dragi. Noi, … şi … am ales să vă spunem data … şi locul evenimentului …. . Reușita petrecerii va fi deplină, dacă ne veți onora cu prezența în această zi specială!


Text 10

A venit clipa când noi, … și … pășim în minunatul univers al familiei și dorim să ne fiți alături, să ridicăm un pahar de vin pentru fericirea noastră la sărbătoarea căsătoriei noastre. Alături de părinții noștri … &… și nașii … & … vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem la …. pe data … . Sperăm că v-am fost de folos și v-am inspirat în alegerea textului pentru invitația de nuntă!

Felicitare business personalizată este cea mai elegantă modalitate de a transmite mesajul dvs. către partenerii de afaceri sau colegi cu ocazia finalului de an. La MINK găsiți modele inedite și deosebite create de artiști talentați ce au abordat simbolurile de Crăciun și de Anul Nou în diverse stiluri și teme: motive tradiționale românești, urări scrise în stil typography, orașele cu peisaje de iarnă pictate, ECO Santa, brazi stilizați în stil poly, tradiții de iarnă surprinse prin ochii lui PAU Morgan etc.

Urări de Crăciun în limba română

Vă dorim sărbători fericite, cu sănătate, prosperitate și succese spectaculoase în Noul An! Vă mulțumim că ne-ați fost alături în toate proiectele noastre și să ne reîntâlnim cu bine în 2019 pentru a continua colaborarea fructuasă. Sărbatori fericite!

Vă dorim sărbători de iarnă liniștite și multe bucurii alături de cei dragi. La multi ani cu sănătate și prosperitate pentru 2019

Ca în fiecare an, împărtășim bucuria sărbătorilor cu cei pe care îi prețuim. Datorită voua încheiem încă un an cu proiecte livrate cu succes. Vă mulțumim pentru implicare și dedicare! Crăciun Fericit și cele mai bune gânduri pentru un An Nou plin de succese

Frumusețea sărbatorilor de iarna să vă găsească în case alături de cei dragi. Această sărbatoare să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Crăciun Fericit!

Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumina, zurgălăi de flori de gheață să vă bucure de viață mult noroc să aveți în toate, la mulți ani cu sănătate!”

Sărbători de vis alături de cei dragi vă dorim și Crăciun fericit!

Sărbători cu bine alături de cei dragi! Un 2019 MAGNIFIC!

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbatori să ningă asupra voastra doar bucurie și prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite și La mulți ani!

Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să vă găsească la ceas de bucurie alături de cei dragi. Vă dorim tot binele, gândurile bune și curate să vă însoțeascăpretutindeni, fericirea și succesul să vă fie mereu alături!

Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presarat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire și multe bucurii!

Să găsiți pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor și cheia succeselor viitoare, iar MOȘ CRĂCIUN să aducă doar pentru voi un sac plin. La multi ani!

Cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun și a Anului Nou, vă adresez sincere felicitări, vă doresc dumneavoastră, tuturor celor dragi și apropiați, multă sănătate, fericire, bucurii, prosperitate, îndeplinirea tuturor dorintelor, precum și un sincer La Mulți Ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

Bradul e împodobit, Moșul încă n-a sosit, Începeți să colindați, Și pe el să-l așteptați. Va veni la fiecare, cu cadouri și-o urare: Un Crăciun plin de iubire, Sănătate, fericire, mult noroc și împliniri și ani plini de bucurii.

Fie ca sărbătoarea Crăciunului să aducă numai momente de fericire, de care să vă amintiți cu drag tot anul!

An de an spiritul Crăciunului și ecoul colindelor ne învăluie cu lumină, pace, bucurie și speranță. Fie ca magia Sărbătorilor de iarnă și Noul An 2019 să vă aducă fericire, sănătate, bunăstare și dorințe împlinite alături de cei dragi!

Sărbători fericite alături de cei dragi și An nou plin de bucurii! La mulți ani!

Încă puțin și vin sărbătorile! Vei fi alături de toți cei dragi, te vei relaxa și vei petrece clipe memorabile. Nu uita, pune pe primul loc sănătatea, ai grijă de tine! Crăciun Fericit!

Vă dorim sărbători de iarnă liniștite și multe bucurii alături de cei dragi. La mulți ani cu sănătate și prosperitate pentru 2019

Suntem bucuroși și norocoși să lucrăm cu oameni ca dumneavoastră. Vă mulțumim pentru încredere și loialitate! Sărbători fericite! Un An Nou plin de bucurii și împliniri!

Unul dintre momentele fericite pentru noi din acest an este oportunitatea de a vă mulțumi și a vă transmite cele mai bune urări de Crăciun și Anul Nou! Sărbători fericite!

În prag de sărbători, plini de recunoștiință și bucurie, ridicăm la rang de mare cinste colaborarea frumoasă ce ne-a legat pe parcursul anului și transmitem partenerilor, alături de mulțumiri, cele mai calde gânduri, prosperitate și realizări!

Urări de Crăciun în limba engleză

Warmest thoughts and best wishes for the year to come. Merry Christmas and a Happy New Year!

All of us join in wishing you a Happy Holiday Season with the best of everything in a coming New Year.

We wish you a very Happy New Year! More than ever, follow your passion, spend quality time with your dear ones and pay it forward and share the good with those around you. Enjoy the Happiest & Joy fullest Holidays!

Best wishes for the good health, happiness, prosperity and spectacular success in a New Year. Merry Christmas and a Happy New Year!

On behalf of the entire team, we wish you prosperous, delightful and fantabulous New Year. May this year bring you continued success, new happiness, and much inspiration for you and your family. Merry Christmas!

Wishing you a very Happy Holiday season, prosperity and joy in 2019!

A new year reveals new possibilities. We’re hoping 2019 brings you good times with great friends!

As 2019 comes to a close, we would like to express our gratitude for the trust and confidence you have put in our products. We are thankful to have been given the chance to serve you and look forward to strengthening our relationship in the future. May you have a joyous holiday season, as well as professional success and personal happiness in 2019!

May the New Year be filled with outstanding achievements, accomplishments, health and joy!

We wish you and your family all the best for the festive season and an inspired and a successful year ahead!

As the Holiday season is upon us, we find ourselves reflecting on the past year and those who helped us shape our business. We value our relationship with you and we look forward to working with you in the upcoming year!

Urări de Crăciun în limba germană

Wärmste Gedanken und beste Wünsche für das kommende Jahr! Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr 2019!

Das neue Jahr soll euch bemerkenswerte Leistungen, Erfüllung, Gesundheit, Glück und viel Freude, bringen!

Positive Gedanken und beste Wünsche für das kommende Jahr! Frohe Weihnachten und ein glückliches neues Jahr 2019!

Ein gesegnetes Weihnachtsfest! Gesegnete Weihnachten und ein glückliches neues Jahr!

Gesegnete Weihnachten und ein glückliches neues Jahr!

Ein frohes Fest!

Frohe Weihnachten! / Fröhliche Weihnachten!

Urări de Crăciun în limba franceză

Meilleurs Voeux! Joyeux Noël et bonne année!

Une grande pensée pour toi et Joyeux Noël!

Joyeux Noël et bonnes fêtes de fin d année!

O primăvară plină de energie pozitivă şi proiecte de succes!

Vă dorim ca soarele de primăvară să vă aducă multă energie pozitivă şi proiecte de succes!

În aceste momente de sărbătoare, vă transmitem gândurile noastre bune şi vă dorim succes în tot ceea ce vă propuneţi. O primăvară fericită împreuna cu cei dragi!

De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Vă doresc o primăvară frumoasă în suflet şi în gând! Să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani de 8 Martie!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos

Vă urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragoste necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii!

Un gând mărunt pentru respectul şi recunoştinta pe care ţi le port. La mulţi ani de Ziua Femeii!

În momente de sărbatoare vă transmitem gândurile noastre bune, sănătate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi!

În această zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară, echipa noastră vă urează Sărbători Pascale Fericite alături de cei dragi!

Lumina Sfintei Sărbători să vă găsească cu zâmbet şi speranţe împlinite! Să aveţi sărători binecuvântate! Hristos a înviat!

Vă dorim o primăvară relaxată, cu mută energie şi proiecte frumoase!

Fie ca Sărbătorile Pascale să vă aducă clipe pline de armonie şi întelegere alături de cei dragi, sănătate şi succes în tot ceea ce vă propuneţi!

Dragilor, Frumoşilor, Să aveţi zile senine, zile calde şi liniştite. Lumina Sfintei Sărbători să vă găsească cu zâmbet şi dorinţe frumoase! Un Paşte Fericit alături de cei dragi!

Sărbători cu mult soare alături de cei dragi! Paşte Fericit!

E atatâ lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!