Într-o eră a digitalului, rămân câteva gesturi extrem de calde și umane. Lucrările personalizate din categoria papetăriei sunt printre preferatele nostre și se bucură de aprecierea clienților noștri.

La MINK ne place să lucrăm cu imagini frumoase, oameni creativi și multe cartoane și hârtii premium pentru a crea emoții și amintiri memorabile. Tratăm cu mult profesionalist și dedicare fiecare solicitare ce vine din partea clienților noștri și ne dorim ca ei să fie ambasadorii lucrului bine facut aici la MINK.

Pentru produse precum felicitări, invitații de petrecere, suvenituri, notebooks, ce sunt rezultatul colaborărilor constante cu artiștii români, am ales sa fim mai aproape de voi, clienții, prin intermediul librăriilor partenere – Cărturești, Humanitas, Librarium, Diverta, Autograf, Libraria Mihai Eminescu, Librăria Orest Tafrali.

Ca un pas firesc, experiența în design și dragostea pentru papetărie ne-a condus către produse personalizate, precum invitațiile și papetăria de evenimente private – nunți, botezuri, aniversări.

În relația cu voi, clienții, punem la bătaie deschiderea, răbdarea și tot profesionalismul nostru încât experiența voastră cu noi să fie cât mai plăcută și să beneficiați de lucrări de cea mai bună calitate. Vă așteptăm cu orice solicitare pe ceea ce înseamnă design, creație, print sau producție personalizată.

Urmărește pe www.mink.ro lucrăriile noastre și te invităm să ne scrii pentru produse personalizate.

Serviciile noastre

Produse personalizate

Produse personalizate

servicii de design și print
Consultanță

Consultanță

în stabilirea vizualului și a materialelor
Transport gratuit

Transport gratuit

la comenzi de minim 250lei
Plata cu cardul

Plata cu cardul

securizată, prin euplatesc.ro
Creare texte

Creare texte

potrivite evenimentului
Suport

Suport

în timpul programului L-V | 09:00 – 18:00

În spatele ideii

Despre fondator…

Cristina Gheban şi-a deschis propriul magazin online de felicitări pentru sărbători la începutul lunii octombrie 2015, din dorința de a păstra cât mai mult din emoția amintirilor de la evenimente importante din viața noastră.

Cu experiență în marketing, vânzări și client service în domeniul bancar, a ales să reunească sub brandul „Mink“, artiști și designeri locali ce își lasă amprenta pe creații autentice:  felicitări, suveniruri, notebook-uri, căni de porțelan și alte obiecte de papetărie Made in Ro. Toate sunt disponibile online cât și în librăriile partenere.

Pe langă divizia de retail a lansat categoria business de colecțiile de felicitări pentru Crăciun și An Nou, 8 Martie și Paște. Să scrii pe o felicitare gânduri sincere și de apreciere pentru un partener de business sau angajat este un gest apreciat și “încă la modă”.

Serviciile pentru evenimentele private – botez și nuntă – completează natural portofoliul MINK și beneficiază de toată experiența și dedicarea noastră în relațiile cu clientii.

Cristina Gheban

Parteneri