Într-o eră a digitalului, rămân câteva gesturi extrem de calde și umane. Felicitări și invitații de nuntă personalizate, realizate de desingeri talentați.

La MINK ne place sa lucram cu imagini frumoase create de artisti talentati pentru a crea emotii si amintiri memorabile. Dar iubim si natura, asa ca hartia reciclata ne este prietena fidela in toate proiectele noastre. Urmareste pe www.mink.ro colectiile de felicitari si invitatii si daca iti doresti un produs personalizat te invitam sa ne scrii.

Serviciile noastre

Transport gratuit

Transport gratuit

la comenzi de minim 250lei
Retur

Retur

în termen de 15 zile
Produse personalizate

Produse personalizate

în funcție de nevoi
Plata cu cardul

Plata cu cardul

securizată, prin euplatesc.ro
Creare texte

Creare texte

potrivite evenimentului
Suport

Suport

în timpul programului L-V | 09:00 – 18:00

În spatele ideii

Despre fondator…

Cristina Gheban şi-a deschis propriul magazin online de felicitări pentru sărbători la începutul lunii octombrie 2015, din dorința de a păstra cât mai mult din emoția amintirilor de la evenimente importante din viața noastră.

Cu experiență în marketing și ulterior în domeniul bancar, a ales să reunească sub brandul „Mink“, artiști și designeri locali ce pot să-și lase amprenta pe creații autentice: colecții de felicitări disponibile în librării, căni de porțelan,  suvenituri și alte obiecte de papetărie Made in Ro.

Cristina Gheban

Parteneri